קירה לוי - נטורופתית - סלט אבוקדו עשיר
לחיות טבעי להרגיש בריא
חפש/י

סלט קראנצי עם אבוקדו

סלט קראנצ'י ומשביע, מצוין כארוחת בוקר או ארוחת ערב. ערך תזונתי רב עקב רכיבים עשירים בחומרים בריאים ומבריאים.
למי כדאי להימנע: לא מתאים בתזונה היפו אלרגנית (עגבניות ואבוקדו הינם אלרגנים). 

 מצרכים :

אופן ההכנה : 

1 קולרבי בינוני
2 מלפפונים טריים וקשים
עגבניות בשלות קשות
חצי אבוקדו בשל
  פטרוזיליה / כוסברה לפי הטעם
   
לרוטב:  
1 כף שמן זית כתית מעולה (extra virgin)
1 מיץ מלימון שלם
  מלח / פלפל
   
1. קוצצים את כל הירקות לגודל הרצוי (אפשר קטן קטן ואפשר גדול וגס כמו סלט יווני)
2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים עם הסלט
3. מגישים עם פרוסת לחם שיפון או כוסמין טוב
 
 
גיוון:
1. אפשר להוסיף עלי חסה סלנובה טריים
2. אפשר להוסיף קרוטונים עשויים בתנור מלחם שיפון או כוסמין
3. עגבניות שרי במקום עגבניות רגילות
4. לאוהבי החריף, אפשר להוסיף פלפל חריף פרוס לפרוסות דקות
5. לתוספת קראנצ' אפשר להוסיף צנוניות בייבי
מתכון בידי: קירה לוי