לחיות טבעי להרגיש בריא
חפש/י

סלט טבולה

אני ממליצה להמעיט באכילת בורגול, כי בכל זאת זה חיטה לבנה רגילה, רק גרוסה גס. אפשר להמיר אותו בקינואה או בדגן אחר. 

למי לא מתאים:
לאנשים שנמנעים מגלוטן, אנשים בתהליך היפו אלרגני

 מצרכים :

אופן ההכנה : 

חצי חבילה בורגול גס
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
חופן שמיר קצוץ
2-3 גבעולים בצל ירוק קצוץ
3 כפות שמן שומשום
עגבניות אדומות מוצקות, קצוצות
  עלי נענע קצוצים
שיני שום קצוצות
מעט  שמן זית כתית מעולה
1 מיץ מלימון שלם
מלח פלפל  
1. שוטפים את הבורגול ומשרים אותו לשעתיים במים חמים.
2. כשהבורגול מוכן, מערבבים את כל החומרים יחד, נותנים לעמוד חצי שעה (לספיגת טעמים) ומגישים
מתכון בידי: נעמה טננבאום, נטורופתית
 

עקבו אחרי

טלפון:
058-4700002

דוא"ל:

Kira@kira.co.il        

כתובת:
הנדיב 71, הרצליה
אשמח שתצטרפו אלי גם לפייסבוק ותקבלו עדכונים והמלצות בנושא תזונה ובריאות.
מחכה לכם שם
Facebook
כל הזכויות שמורות לקירה לוי, אין לעשות שימוש בכל המופיע בדפים אלו ללא רשות מפורשת ובכתב של בעל האתר
חפשו
הצטרף
מילות תיוג לאתר:
אולכוס, כיב קיבה, צרבות, כאב/י בטן, בעיות מעיים, ריפלוקס, הליקובקטר פילורי, HP , מומחה/ית לנטורפתיה, לרפואה טבעית, לרפואה משלימה, בעיות פוריות / פריון, קושי להיכנס להריון, בעיות זרע, התעברות, תמיכה ב IVF (וכו') , שחלות פוליציסטיות, ציסטות בשחלות, אנדומטריוזיס, פיברומיאלגיה, טרשת נפוצה, טרשת עורקים, כאבי שרירים, סינוסיטיס, אף סתם, רייניטיס אלרגית, אף נוזל, אפטות בפה
עייפות, תשישות, תסמונת היאפיס, CFS (chronic fatigue syndrome) גאוט, חומצה אורית גבוהה, יוריק אסיד גבוה,  שאלון אבחון קנדידה