קירה לוי - נטורופתית - סלט טבולה
לחיות טבעי להרגיש בריא
חפש/י

סלט טבולה

אני ממליצה להמעיט באכילת בורגול, כי בכל זאת זה חיטה לבנה רגילה, רק גרוסה גס. אפשר להמיר אותו בקינואה או בדגן אחר. 

למי לא מתאים:
לאנשים שנמנעים מגלוטן, אנשים בתהליך היפו אלרגני

 מצרכים :

אופן ההכנה : 

חצי חבילה בורגול גס
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
חופן שמיר קצוץ
2-3 גבעולים בצל ירוק קצוץ
3 כפות שמן שומשום
עגבניות אדומות מוצקות, קצוצות
  עלי נענע קצוצים
שיני שום קצוצות
מעט  שמן זית כתית מעולה
1 מיץ מלימון שלם
מלח פלפל  
1. שוטפים את הבורגול ומשרים אותו לשעתיים במים חמים.
2. כשהבורגול מוכן, מערבבים את כל החומרים יחד, נותנים לעמוד חצי שעה (לספיגת טעמים) ומגישים
מתכון בידי: נעמה טננבאום, נטורופתית