קירה לוי, R.Na 
 נטורופתית מוסמכת

 

 

מרפאה נטורופתית
ריפוי וטיפול בעזרת תזונה, תוספי מזון, צמחי מרפא ודמיון מודרך
טיפול במחלות, יעוץ והכוונה לאורח חיים בריא

סרטן, יתר לחץ דם, סוכרת, השמנה, חוסר איזון הורמונלי, בעיות פריון, בעיות עיכול, אלרגיות ועוד.

 

 

אין בריאות בלי תנועה - פעילות גופנית וסרטן  |  נדב שרייבום  |  הסיפור של מירב יונס  |  עזרה למטפלים ברפואה משלימה  |  עזרה לנטורופתים  |  עזרה למטפלים  |  


כוסמת - מתכון בסיסי

חומרים:
כוס כוסמת
כוס ושלושת רבעי מים קרים
מלח/פלפל
מעט שמן זית כתית מעולה

אופן הכנה:
1. מטגנים את הכוסמת במעט שמן זית, כחצי דקה עד שכל הגרגרים עטופים בשמן
2. מוסיפים את המים ומתבלים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
3. מכסים את הסיר במכסה ומבשלים עד שכל המים נספגים 15-20 דקות, על אש קטנה.
4. משאירים את הסיר עם המכסה סגור כ-15 דקות.
אפשר לאכול חם או קר

גיוון:
1. מומלץ לטגן בצל בשמן הזית, ואליו להוסיף את הכוסמת ולהמשיך לפי המתכון:
2. אפשר להוסיף עלים ירוקים (כוסברה, פטרוזיליה, שמיר) באמצע הבישול


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page


התחברות לחברים


כל הזכויות שמורות לקירה לוי 2006-2012 ©
אין לעשות שימוש בכל המופיע בדפים אלו ללא רשות מפורשת ובכתב של בעל האתר
לייבסיטי - בניית אתרים