|
•
|
|
|
Aug 03, 2010 | 20:57 |
|
|
קראתי על ניפלאות שמן רימונים לסרטן השד רציתי לדעת מה דעתך על כך ואם את ממליצה איך צריך לקחת?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 03, 2010 | 22:01 |
|
|
שמן רימונים, כמו גם רימונים, הינו בעל תכונות רבות ומדהימות, כולל אנטי סרטניות. לא שמעתי שום דבר ספציפי דווקא נגד סרטן השד, אך אני אנסה למצוא ואם אמצא, אכתוב לך.
קירה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 13, 2010 | 13:40 |
|
|
הננני נוטלת תוסף סידן עקב גילוי של בריחת סידן. השאלה היא מה ניתן לקחת יחד עם תוסף הסדין על מנת שהסידן יספג טוב יותר בגוף.
תודה
שולה
|
|
|
|
|
|
•
|
| מי שעוזר לסידן להיספג אלה הם
|
קירה |
|
|
Jun 14, 2010 | 08:03 |
|
|
ויטמין D ומגנזיום. גם בורון. בדרך כלל נהוג לעשות תוספים שכוללים יחד גם סידן וגם D. האם במוצר שלך יש גם תוספת של ויטמין D?
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 11, 2010 | 09:01 |
|
|
אני בת 42 גילו אצלי צליאק בחודשים האחרונים, מאוד קשה לי לשמור על תזונה ללא גלוטן. אבל בד"כ אני מצליחה אבל לפעמים נכשלת. האם זה יכול להזיק שמידי פעם אני טועמת מאכלים עם גלוטן? אני בד"כ מרגישה טוב (את הצליאק גילו בעיקבות מחסני ברזל ריקים כמעט)
|
|
|
|
|
|
•
|
| לצערי הרב כן. נמצא שאצל חולי צליאק
|
קירה |
|
|
Jun 12, 2010 | 13:54 |
|
|
אפילו חשיפה לכמות מאוד קטנה של גלוטן לעיתים רחוקות גורמת לדלקת במעי למשך כ-10 ימים. כל חשיפה.
מצטערת
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 01, 2010 | 14:35 |
|
|
שלום לכולם
ביחידה לרפואה משלימה, בבית חולים בלינסון, בבניין דוידוף (שם אני עובדת עם חולי סרטן) מחפשים בדחיפות מזכירה.
אשמח לשמוע אם יש המלצות/קורות חיים/טלפון וכו'.
המשך שבוע מקסים
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 18, 2010 | 18:19 |
|
|
אורגנופוספטים נמצאו קשורים ל ADHD של ילדים.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| מצורף קישור לאתר מצוין
|
קירה |
|
|
May 13, 2010 | 14:50 |
|
|
המסביר כמה זמן האוכל שלכם ישאר טרי ביותר וטעים ביותר ואיזה תנאי אחסון הכי מתאימים לו.
קישור מצורף:
אתר האחסון
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 06, 2010 | 15:24 |
|
|
שמעתי רבות על המוצרים של סנריידאר המבוססים על צמחי מאכל.האם את ממליצה להשתמש בהם במקום הויטמינים בכמוסות של החברות הרגילות.
|
|
|
|
|
|
•
|
| לא. אני לא מאמינה במוצרים הנמכרים
|
קירה |
|
|
May 06, 2010 | 18:23 |
|
|
|
|
|
|
•
|
| יש לא מעט אנשים שאני מכירה
|
קירה |
|
|
May 09, 2010 | 15:28 |
|
|
שניסו אותם וזה לא עזר להם.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 04, 2010 | 15:54 |
|
|
היי קירה
קראתי באתר של "ראן צמחים" על סירופ "מדיטייט" לילדים עם קשב וריכוז.
רציתי לדעת אם ידוע לך עליו משהו והאם את ממליצה?
אפרת
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 06, 2010 | 07:53 |
|
|
יש לי נסיון עשיר וטוב עם ראן צמחים והמוצרים שלהם. אז התשובה היא "כן, כדאי". אבל אני ממליצה לך יותר להגיע אליהם ולקבוע פגישה עם יניב מורסיאנו, יש לו נסיון רב מאוד עם בעיות קשב וריכוז והוא יוכל "לתפור" לך פורמולה לפי הצרכים האינדיבידואליים שלך.
|
|
|
|
|
|
|
|
|