קירה לוי, R.Na 
 נטורופתית מוסמכת

 

 

מרפאה נטורופתית
ריפוי וטיפול בעזרת תזונה, תוספי מזון, צמחי מרפא ודמיון מודרך
טיפול במחלות, יעוץ והכוונה לאורח חיים בריא

סרטן, יתר לחץ דם, סוכרת, השמנה, חוסר איזון הורמונלי, בעיות פריון, בעיות עיכול, אלרגיות ועוד.

 

 

אין בריאות בלי תנועה - פעילות גופנית וסרטן  |  נדב שרייבום  |  הסיפור של מירב יונס  |  עזרה למטפלים ברפואה משלימה  |  עזרה לנטורופתים  |  עזרה למטפלים  |  
 
הצגת הודעה בפורום פורום נטורופתיה לקהל הרחב
RSS    חפש הודעות
תיאור הפורום   |   הודעת המנהל/ת   |   חוקי הפורום   |   בהנהלת: קירה
 
אוכל ומחלת גאוט   

מאת:  sveta    Aug 02, 2009  ||  20:07


שלום,

בן זוג שלי אובחן כחולה גאוט.
אני קצת מבולבלת בנוגע למה שמותר ומה שאסור לו לאכול.

1. בחלק מהמקומות ברשת כתוב שאסור לאכול קמח מלא, אורז מלא וכו'. האים זה נכון? (זה נשמע לגמרי לא הגיוני).

2. רציתי לברר האים מותר לאכול עלי גפן לחולי גאוט?

3. אני יודעת שאסור יין, האם זה רק בגלל אלכוהול או שיש סיבות נוספות? אם זה רק בגלל אלכוהול האם מותר לבשל עם יין (האלכוהול מיתנדף ונשאר רק הטעם)?

4. האים יש הגבלה על אחילת טופו? האים זה נחשב למנה בשרית?

תודה רבה!

הוסף תגובה
       
• 
אוכל ומחלת גאוט   sveta   > אתה נמצא כאן
  Aug 02, 2009 | 20:07
• 
סליחה שלקח לי הרבה זמן   קירה
  Aug 18, 2009 | 10:22

מקרא:   ללא תוכן ° הודעה חדשה
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד

כל הזכויות שמורות לקירה לוי 2006-2012 ©
אין לעשות שימוש בכל המופיע בדפים אלו ללא רשות מפורשת ובכתב של בעל האתר
לייבסיטי - בניית אתרים